tirsdag 4. oktober 2011

Sunglasses- Solbriller For Mote Elskere

Mange folk  bruker solbriller (sunglasses) per idag. Man kan si at solbriller som man sier på engelsk sunglasses representerer en mote og er modrne hos alle i forskjellige aldre og i forskjellige land. Selvfølgelig, det er også mange som liker å kjøpe solbriller som Bvlgari, Prada, Gucci, Chanel, Christian Sunglasses, Oakley og de andre. 





sunglassesfashion.com er en av de største solbriller netbutikker som tilbyr moderne solbriller. De som elsker fine design av solbriller bruker å handle solbriller på sunglassesfashion.com

sunglassesfashion.com

Det er forskjellige solbriller med diverse former, farger og materialer som er tilgjengelige på netbutikken og du kan finne et par solbriller som passer din smak.


Hvorfor solbrilller er moderne? Hvorfor mange liker solbriller? Fordi solbriller trekker oppmerksomheten til ansiktet ditt, og dermed trenger du et par som fremhever dine beste ansiktstrekk. For eksempel, hvis ansiktet er rund, er det tilrådelig å bruke solbriller med geometriske-form eller vinklet. Årsaken er at runde solbriller vil markere rundhet av ansiktet ditt, slik at det vises enda rundere. Omvendt solbriller med, for eksempel, med rektangulære linser bidra til å skape en grov kontrast til din avrundet ansikt. Man kan si at fokuset vil være på solbriller eller på øyet område og ikke på hele ansiktet.


Solbriller kan også gjøre en god cover-up. En av de vanligste ansiktstrekk som folk prøver er å skjule en del av nesen. Enkelt sagt, folk med stor nese er vanligvis selvbevisste, og vil ofte gjøre hva som helst for å vise nesen sin mindre.


Hvis du tilfeldigvis har en stor nese, kan du bruke solbriller som vil motvirke den effekten. For eksempel, mote eksperter anbefaler solbriller med store, vide rammer desto tykkere rammen er, desto bedre er det.
Bruk solid fargede linser når du prøver å trekke oppmerksomheten bort fra nesen din, særlig mørkere farger som svart eller mørk grå vil vise nesten mindre. Unngå gradient linser Poenget er at solbriller gjøre mer enn bare å beskytte øynene fra skadelige UV-stråler fra solen. De er også en stor mote tilbehør. Besøk sunglassesfashion.com og kjø solbriller som passer perfekt til ansiktet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar