tirsdag 4. oktober 2011

Sunglasses- Solbriller Som Passer Perfekt Til Din Kjole

Selv for de av oss som normalt bruker kontaktlinser, kan alltid et par solbriller ( sunglasses) være nyttig og praktisk. Strand sand og myke linser går ikke bra sammen, da kan et par solbriller være tingen å ha. Solbriller (sunglasses) kan også beskytte deg mot sterkt sollys som er veldig nødvendig. Eller du kan bruke et par fine solbriller (sunglasses) til det daglige livet ditt.


Dette gjelder spesielt for dem som bruker solbriller og ikke kontaktlinser. Resept briller har mange fordeler, blant annet bunnsolid synskorreksjon. Dessverre er det situasjoner hvor selv de mest presise synskorreksjon ikke kan hjelpe. Kjøring mot direkte sollys kan bety at du må skjerme øynene med hendene, eller bruk noen av disse klønete og lite tiltrekkende solbrillene som du klipser på.

Resept solbriller kan være løsningen på dine problemer. Disse typer solbriller er tilgjengelig i nesten alle korreksjoner, inkludert bifokale eller progressive brilleglass. Selv for de som trenger briller bare for lesing, er det mange stiler og materialer som er tilgjengelige i dag. Dette inkluderer australske, europeiske og amerikanske standarder, som alle er basert på beskyttelse mot lys og andre påvirkninger.
Reseptbelagte solbriller er laget av en rekke forskjellige materialer, hvorav de fleste er kombinasjoner av romteknoligi, lett plast og polykarbonat. Produsenter unngår gammeldags glass, selv om det kan gjøre de beste visuelle rettelsene, fordi det ikke samsvarer med moderne sikkerhetsforskrifter. I tillegg til standard fargetoner, er noen av disse progressive, eller fargeskiftende linser, som automatisk blir mørkere og lysere i henhold til mengden av sollys.



Med mindre solbrillene ikke er spesialbehandlet, er ikke reseptbelagte solbriller forskjellig fra vanlig solbriller når det kommer til å blokkere ultrafiolette stråler. Mens mørkere linser ser ut som om de gir en bedre beskyttelse, er realiteten at ultrafiolett skjerming er relatert til objektiv farge. Spør din optiker for å bekrefte at din nye resept solbriller har 100% UV-beskyttelse, sammen med den vanlige visuell korrigering og fargetonen.
For en litt høyere pris, er det reseptbelagte solbriller tilgjengelig i trendy designer rammer, alt fra den etablerte europeiske design som gjorde de populære. Uansett hvilken stil du til slutt velger, husk at den virkelige grunnen til at du har de på deg er for øyebeskyttelse. Mens fasjonable briller er gøy, sørg for at din nye ramme passer de høyeste standarder for vedlikehold og omsorg for dine øyne.

Besøk Sunglasses og kjøp fine solbriller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar